Netflix avaldas hagist hoolimata Panama paberite filmi

BNS
Copy
«The Laundromat,» kus peaosades löövad kaasa Gary Oldman, Antonio Banderas ja Meryl Streep, avaldati reedel Netflixis pärast piiratud linastusi kinodes.
«The Laundromat,» kus peaosades löövad kaasa Gary Oldman, Antonio Banderas ja Meryl Streep, avaldati reedel Netflixis pärast piiratud linastusi kinodes. Foto: JPA/AFF-USA.com/AFF/PA Images

USA voogedastusfirma Netflix avaldas Panama paberite leket käsitleva filmi, hoolimata kahe advokaadi katsest see peatada.

«The Laundromat,» kus peaosades löövad kaasa Gary Oldman, Antonio Banderas ja Meryl Streep, avaldati reedel Netflixis pärast piiratud linastusi kinodes.

Panama advokaadid Jürgen Mossack ja Ramon Fonseca kaebasid Neftlixi sel nädalal Connecticuti föderaalkohtusse. Nende sõnul on film laim ja võib kallutada nende vastu käivaid kriminaalmenetlusi. Netflix palus kohtunikul hagi tagasi lükata.

Kohtunik otsustas, et pole mingit põhjusta algatada kohtuasja Connecticutis ja ta käskis suunata hagi Los Angelese föderaalkohtule.

Niininimetatud Panama paberid on enam kui 11 miljonit dokumenti, mis lekkisid kahe advokaadi firmast ja heitsid valgust sellele, kuidas rikkad oma raha varjavad.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles