Tallinna Televisioon kolib Solarisest osaliselt välja

Anna Ploompuu
, reporter
Copy
Tallinna Televisiooni (TTV) mikrofon.
Tallinna Televisiooni (TTV) mikrofon. Foto: Eero Vabamägi / Postimees

Tallinna Televisioon (TTV) loobub kulude kokkuhoiuks ligi saja ruutmeetri suuruse kontoripinna rentimisest Tallinna kesklinnas Solarise keskuses. Ruumidest kolitakse välja sel nädalal. 

«Antud kontorist loobumine on tingitud asjaolust, et hoida kulusid kokku,» kinnitas TTV juhatuse liige Taavi Pukk. Ta lisas, et pärast suviseid koondamisi saab töökohad ümber paigutada väiksemale pinnale, linna pressikeskusega ühes tiivas paiknevale uudistetoimetuse poolele. 

Kontoriruumis, millest loobutakse, paiknesid raamatupidajate, toimetajate ning peaprodutsendi tööruumid. «Kuivõrd koosseis on vähenenud, siis mahutame need töökohad uudistetoimetuse poolele,» lisas Pukk. Suvel koondas TTV kaheksa töötajat. 

TTV tegutseb jätkuvalt Solarises edasi. Kas ja kuhu plaanitakse TTVga kolida, pole veel teada. «Alternatiivsete tööruumide osas hetkel kokkuleppeid tehtud pole,» kinnitas Pukk. Pärast kolimist üüritakse edasi 660 ruutmeetrist pinda Solarises. 

Tallinna linnapea Mihhail Kõlvart kinnitas septembri keskel Postimehele, et TTV ruumidele ja linna pressikeskusele otsitakse Solarise keskuse kulukate ruumide asemel odavamat pinda. 

Tallinna linnameediat on ees ootamas muutused, mille detailidest praegu palju räägitud pole. On teada, et kaalutakse linnameedia koondumist ühe brändi alla ning soovitakse muutuda rohkem pealinnakesksemaks.

  • Loe lähemalt: 

Tallinna uus kommunikatsioonijuht: pole mõtet TTVs üle riigi Tallinna infot edastada

Tallinna linnavolikogu määrusega eraldati Tallinna linna 2019. aasta eelarvest Tallinna Televisioonile 3 842 500 eurot. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles