Reporter Boonus: Tanel Padar on uueks väljakutseks valmis!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 hittsaatega „Väikesed hiiglased“ liitub sel kevadel Tanel Padar, kes võtab kohtunikuna talendisaates koha sisse Evelin Võigemasti ja Jüri Naela kõrval.

„Igasugune hindamine on raske ja seda raskem see on, mida nunnumad on tegelased. Aga selleks ju väljakutsed ongi, et nendega tegeleda,“ selgitas Tanel Padar „Reporter Boonuses“.  Tanel Padar võtab talendisaates kohtuniku koha üle Ott Leplandilt, kes jätkab „Väikestes hiiglastes“ nüüd hoopis ühena viiest mentorist.

Veel nädal aega on võimalik kandideerida „Väikeste hiiglaste“ saatesse. Osalema on oodatud kõik toredad lapsed vanuses 4 kuni 12 eluaastat, kes paistavad silma oma laulu- või tantsuande poolest või võluvad oma jutukuse ja teraste tähelepanekutega. 

Kui tead mõnda toredat ja andekat last, keda kogu Eestimaa võiks tundma õppida, siis anna temast märku lehel www.kanal2.ee/osale

Copy
Tagasi üles