Reporter: «Nukumaja» erutab kire- ja kuritegudega

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Vaikne ja turvaline tänav. Ilusad aiad ja sõbralikud naabrid. Kas kõik ongi nii nagu välja paistab? Täna kell 21:30 startiv Kanal 2 uus kodumaine krimidraama «Nukumaja» peibutab kire ja kuritegudega, kui pealtnäha idüllilises naabruskonnas hakkab hargnema mõrvalugu mitme kahtlase surma ümber.

Kanal 2 uue krimidraama «Nukumaja» sündmused käivituvad esimesest minutist, kui televaatajad saavad osa õnnetusest, mille ümber kõik edasine rulluma hakkab. Nagu selgub, kandis hukkunud naine endaga saladust, mille lugu viib otsapidi teisegi kahtlase surmani… Just nende sündmuste keerisesse satub seitsmendat kuud rase Eva (Karin Rask), kes hukkunud kaksikõe majja kolides avastab end keset valesid ja ohtlikke mänge. Näiliselt kaunis äärelinnas luusib tegelikult ringi kurjus ja naeratavad naabrid peidavad endas saladusi, mille ilmsiks tulemist ei taha keegi.

Dramaatilised pöörded ja särisevad suhteintriigid on «Nukumajas» vähemalt sama olulised, kui läbiva taustaloona jooksev mõrvalugu. See on tänav, kus naabriteks on lihtne torumees ja poliitikasse pürgiv jõukur, kerglaste kommetega poepidaja ja vanematega pahuksis olev teismeline.

Uue krimidraama värvikaid tegelasi kehastavad Karin Rask, Andres Mähar, Maarja Jakobson, Tambet Tuisk, Ursula Ratasepp ja Andres Roosileht. Juba tuntud tipp-näitlejate kõrval saavad televaatajad täna tuttavaks ka kahe noore näitleja, Franz Malmsteni ja Merit Männistega.

«Nukumaja» stsenaariumi on kirjutanud menuromaanide «Tulekandja» ja «Politseiniku tütar» autor Katrin Pauts. Sarja toodab produktsioonifirma Kassikuld. 

«Nukumaja» esimene osa on Kanal 2 ekraanil täna, 11. septembril, kell 21:30, kohe pärast «Kodutunnet»

Copy
Tagasi üles