Pärnu noored vajavad abi uue siserulapargi rajamiseks

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Hetkel on Pärnus toimumas kaasava eelarve ideekonkurss. See tähendab, et linn on pannud välja 40 000 eurot idee realiseerimiseks, mis kogub Pärnu inimestelt kõige enim hääli. Suvepealinna ekstreemsportlased sooviksid raha kasutada siserulapargi rajamiseks vanasse Raba ujulasse.

Pärnu on suviti ekstreemspordi pealinn, kus sportlaste kasutada on Eesti üks suurimaid välirulapark. Sõitjaid on väga palju ja lisaks toimuvad just Pärnus Eesti Ametlikud Meistrivõistlused tänavaspordis nimega Kuldrula. On näha, et noorte huvi ekstreemspordi vastu on järjest kasvav.

Talveperioodil Pärnu noortel kahjuks sisetreeningu tingimused puuduvad, mille tõttu jääb kinni üldine spordiala areng või kaob noortel huvi tänavaspordi vastu täielikult.

Hääletamine on lihtne - ava link bit.ly/PärnuRabaEkstreemspordikeskus, logi ID kaardiga süsteemi sisse ning anna oma hääl.

Lisaks videos esinevatele inimestele on rulapargi ideele toetust näidanud ka Eesti armastatud näitleja Märt Avandi, kelle üleskutset on Facebooki vahendusel vaadatud juba kümneid tuhandeid kordi.

Copy
Tagasi üles