Kanal 2 «Merevaade» kuulutas välja fotokonkursi!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Merevaade
Merevaade Foto: Kanal 2

Kanal 2 mereteemaline saade «Merevaade» kuulutas välja suvise fotokonkursi, kuhu on oodatud fotod, mis kujutavad merd, merel tegutsemist või meremeeleolu. Osalemiseks ei ole vaja muud kui merd ja aparaati, mis pilti teeks – olgu selleks siis fotokaamera või nutitelefon.

Laupäevases «Merevaate» saates jagas hobipildistajatele näpunäiteid kogenud fotograaf Sven Tupits, kelle peamine soovitus oli huupi klõpsimise asemel võtta hetk mõtlemiseks ja parima kompositsiooni tabamiseks.  «Mõtled, mis võiks selle kaadri peale jääda ja mis võiks välja jääda. Sa pead selle asja enda jaoks ilusaks mõtlema,» soovitab Sven Tupits varem kohale tulla ja pilti avaramalt vaadata. Näiteks mereäärne päikeseloojang on tema sõnul hea hetk tabada muudki, kui vaid päikest – olgu selleks siis sild, paat, inimene vms. Kallist tehnikast olulisem ongi Tupitsa sõnul hea silm ja ettevalmistus. «Pilt võiks mõtestatud olla. Miks sa üldse tahad seda pilti teha?» soovitab ta endalt küsida.

«Merevaate» fotokonkurss toimub läbi suve ja võistlustööd on oodatud aadressil merevaade@alpifilm.ee või saate Facebooki leheküljel facebook.com/merevaade. Konkursi võidab foto, mis kogub Facebookis kõige rohkem meeldimisi ja auhinnaks saab võitja uhke meresõiduvarustuse maailmakuulsalt Saksa rõivatootjalt Marinepool.

«Merevaade» on Kanal 2 eetris laupäeviti kell 9:40

Vaata «Merevaate» lõiku Sven Tupitsa soovitustega! 

Copy
Tagasi üles