«Roaldi nädal»: kuidas elavad Eestisse saabunud mustanahalised?

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Roald Johannsoni uus reportaaž «Roaldi nädal: uued eestlased» toob täna kell 20:30 Kanal 2 ekraanile haaravad lood Eestisse saabunud värvikatest välismaalastest, kes siin leidnud endale uue kodu.

Kuidas elavad, mida teevad ja millest unistavad Eestisse saabunud mustanahalised – nendele küsimustele vastuseid otsides külastas Roald Johannson mitmeid Eesti erinevates paikades end sisse seadnud välismaalasi. Tänane reportaaž ongi omalaadne pilguheit nn uute eestlaste eludesse, kus Roald Johannsonil avaneb võimalus külastada nende inimeste kodusid, saata neid töökohtades ja olla osa kultuuride segunemisest, mis  uute kaasmaalaste lisandumisega Eestisse on tekkinud. Tulemuseks on soe ja värvikas lugu eestlastega kõrvuti elavate uustulijate rõõmudest ja muredest, lauludest ja kommetest, tulevikuplaanidest ja igapäevaelust.

«Roaldi nädal: uued eestlased» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast «Kuldvillakut».

Copy
Tagasi üles