Alghind vaid 1 euro! Kanal 2 «Parimas pakkumises» tuleb pühapäeval oksjonile auto!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Esimest korda läheb Kanal 2 heategevuslikus oksjonisaates «Parim pakkumine» müüki auto. Ja mitte lihtsalt auto, vaid BMW, millega kimati ringi kodumaises filmis «Päevad, mis ajasid segadusse».

Alghinnaga vaid 1 euro avatakse sel pühapäeval osta.ee-s oksjon, kus pea tunni jooksul on võimalik teha pakkumisi filmist «Päevad, mis ajasid segadusse» silma jäänud BMW-le. Filmis Juuliuse nimelist tegelast kehastanud Juhan Ulfsak ütleb, et selle auto omanikuks võiks saada igaüks – kas siis kollektsioneerimiseks või ringi sõitmiseks. Auto vajab küll veidi putitamist, aga sõidab ja pidas hästi vastu ka terve filmi võtteperioodi. «See auto ongi üks selle filmi peategelasi,» kiidab BMWd Juhan Ulfsak. Autot saadab ka põnev lugu, sest võttemeeskond otsis filmi sobivat autot pikka aega. Oksjonile minev ajastutruu BMW leiti lõpuks kuulutuse teel.

«Parim pakkumine» on Kanal 2 ekraanil pühapäeval kell 19:35. Oksjonid avatakse saate alguses leheküljel osta.ee/parimpakkumine  ja pakkumisi saab teha vaid saate jooksul 

Copy
Tagasi üles