Anne Veski paneb oksjonile abikaasa kingitud kasuka!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Superstaar Anne Veskil pole heategevuse nimel millestki kahju. Nii on ta valmis loobuma isegi oma kõige esimesest hinnalisest kasukast, mille aastaid tagasi kinkis talle abikaasa Benno.

Kui palju võiks olla väärt sellise superstaari nagu Anne Veski kasukas? See selgub juba pühapäeva õhtul, kui alghinnaga üks euro läheb Kanal 2 oksjonisaates «Parim pakkumine» müüki Anne Veski kõige esimene kasukas. Rebasenahast kasukale lisab väärtust ka lugu, miks ja kuidas Anne Veski selle endale kunagi sai. Kui tulevane diiva alles alustas oma karjääri pidi ta üles astuma filmis »Laulud lumes,» mis nägi sõna otseses mõttes ette laulmist lumes  kasuka peal. Sellist rõivaeset Anne Veskil toona aga veel polnud ja lahendusena pidi ta võtetel leppima kostümeerija laenatud kasukaga. Just sellest seigast inspiratsiooni saades üllataski Benno Annet kinkides talle esimese hinnalise karusnahast kasuka. Pikemat lugu kuuleb juba pühapäeva õhtul, kui saatejuht Daniel Levi Viinalass on Anne Veskil külas.

Millise heategevusliku projekti nimel on aga Anne Veski valmis nii väärt asjast loobuma? Nagu teisedki «Parimas pakkumises» kaasa löövad kuulsused on ka Anne Veski valinud, kuhu tema asjade müügist laekuv raha suunatakse. Lauljanna soovil läheb see hüljatud ja väärkoheldud koertega tegeleva seltsi tegevuse toetuseks.

Hooaja eelviimane saade kütab kirgi aga mitme teisegi asjaga. Lisaks kasukale paneb Anne Veski välja ka ühe erilise plakati, samuti on sel pühapäeval müügis BMW filmist «Päevad, mis ajasid segadusse», Jaagup Kreemi eriti väärtuslik kitarr ning vabaõhuetenduse «Salamander» heategevuskomplekt ning pääsmed. Kõiki selle nädala oksjoneid näeb siit - osta.ee/parimapakkumine.

«Parim pakkumine» on Kanal 2 ekraanil pühapäeval kell 19:35, oksjonid on avatud vaid saate jooksul.

Copy
Tagasi üles