«Kodutunne» toetab alkoholiga lõpparve teinud Kristi püüdlusi parema elu nimel

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 20:30 toob Kanal 2 «Kodutunne» ekraanile loo üksikema Kristi võitlusest parema elu nimel. Kunagi alkoholiga kimpus olnud naine on viinakuradiga tänaseks lõpparve teinud ja pingutab nüüd selle nimel, et tema kolm last ei peaks sellist kadalippu kunagi läbima.

Tartumaal elava Kristi (42) elus on palju, mida kahetseda. Veel aasta tagasi kasvasid tema kaks pisipoega lastekodus - ema ja isa alkoholilembus ei lubanud neil mudilaste eest korralikult hoolitseda. Kuid Kristi tegi elus kannapöörde ja tõestas, et on poegade nimel kõigeks valmis – naine pöördus viinavea ravimiseks meditsiini poole ning on tänaseks juba üle aasta viinakuradist eemal püsinud.

Mullu märtsis diagnoositi Kristi elukaaslasel Valevil aga vähk ning elu seadis Kristi raskeimasse võimalikku seisu - ta oli ühelt poolt teinud kõik selleks, et oma lapsed taas enda juurde saada, teisalt pidi ta hooldama surijat. Kuigi Kristi ootas laste koju naasmist pikisilmi, leidis lastekaitse toona, et Kristi on küll tubli, aga ühetoalisesse korterisse surijaga koos kaks mudilast ikkagi ei mahu. Novembrikuu tõi Kristi ellu nii õnne kui ka leina - suri elukaaslane ja sündis Kristi kolmas poeg. Detsembris tulid koju ka kaks vanemat last ja nüüd on Kristi kolme väikese põnniga üksikema. Endisest elust ei taha Kristi enam midagi kuulda, tema eesmärk on püsida karskel rajal ning kasvatada ka oma lastest inimesed, kes alkoholiga pahuksisse ei satu.

Juba vähki sureva elukaaslase eest hoolitsemise kõrvalt tegi Kristi kodus remonti. "Kodutunne" aitab tänases saates paljukogenud perele vee tuppa ning ehitab uue pesuruumi ning köögi.

«Kodutunne» on Kanal 2 ekraanil täna kell 20:30, kohe pärast «Kööki»

Copy
Tagasi üles