Kristjan Jõekalda saab «Nädalalõpp Kanal 2ga» saates kätte igatsetud diplomid

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuidas sünnib hea meelelahutus? Sellele teavad vastust kõik tänased «Nädalalõpp Kanal 2ga» külalised, sest nii Krista Lensin, Andres Kõpper, Mart Normet kui ka Olavi Andla mõjutavad kõik omal moel Eesti meelelahutusmaastikku.

Tänane saade täidab lõpuks ühe Kristjan Jõekalda kauakestnud unistuse. Nimelt viis Kristjan Jõekalda eelmise aasta meelelahutusauhindadelt koju kaks kõige säravamat tiitlit, kuid senimaani on saatejuhil hing haige, et tiitlitega ei kaasnenud ühtegi diplomit. Kroonika peatoimetaja Krista Lensin lahendab selle olukorra tänases saates, kui saabub stuudiosse tordi, napsu ja kahe raamitud diplomiga.

Kui Krista Lensin tunneb kõige paremini Eesti meelelahutusmaailma telgitaguseid, siis Eesti Laulu produtsent Mart Norment teab, kuidas sünnivad kõige vägevamad telesaated. Eurovisioni eel jagab Mart Normet oma muljeid varasematest võistlustest ning usub, et kui vaja saaks Eesti sellise hiigelprojekti korraldamisega ka ise hakkama.

Otsapidi suurde meelelahutusse on sukeldunud ka Andres Kõpper, kelle sooloprojekt NOËP on maailmas laineid löömas. Kas pea neli miljonit kuulamist Spotifys on Kõpperis teinud juba ka miljonäri? Tööd noorel muusikul jagub ja sel suvel on ta oodatud mitmel suurel festivalil.

Tööd jagub ka Olavi Andlal, kelle tööks on ürituste korraldamine – kui vaja, siis tuleb ta kohale ja korraldab ära nii pulmad, suvepäevad kui ka ühe korraliku õllelaua. «Nädalalõpu» stuudiogi on täna muutunud üheks korralikuks peosaaliks, kus süüakse, juuakse ja lauldakse!

«Nädalalõpp Kanal 2ga» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast Roaldi Johannsoni saadet «Roaldi nädal»

Copy
Tagasi üles