Kanal 2 «Kodutunne» täna: keerulise minevikuga pere otsib abi

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 20:30 suundub Kanal «Kodutunne» Lääne-Virumaale, kus elavad Jüri ja Moonika oma seitsme lapsega. Väga kasinates tingimustes elav pere on edukalt seljatanud karmi mineviku, kuhu kuulusid nii alkohol, narkootikumid kui ka kuritegevus.

Jüri ja Moonika said kokku 13 aastat tagasi. Lõbusad seltskonnad ja joomapeod olid nende elu argipäev. Jüri elu läks allamäge juba teismelisena, kui ta sattus kampadesse, kus hakkas varastama, jooma ja narkootikume tarbima. Vangis on ta olnud korduvalt. Moonika jäi 16aastasena orvuks ja temagi sattus valesse seltskonda.  

Sügavalt elu üle järele mõtlema hakkas Jüri siis, kui teda kord peo käigus pussitati, mille tagajärjel veetis ta pool aastat halvatuna voodis. Õnneks hakkas ta uuesti käima, kuid tema käte tundlikkus on kogu eluks tugevasti rikutud.

Sellest halvast sündmusest sündis aga ka midagi head, sest Jüri ja Moonika otsustasid oma elus uue lehekülje keerata. Väsinud sellisest karmist elust leidsid mõlemad väljapääsu kristluses. Täna kasvatavad nad seitset last ja on õnnelikud, kuigi elutingimused on kasinamast kasinad. «Kodutunde» meeskonnalegi hakkas silma, kui askeetlikult pere oma kolmetoalises korteris elab. Ent vaatamata sellele on lapsed rõõmsad ja isa-ema kokkuhoidvad. See andis ka «Kodutundele» indu aidata pere elamist korrastada. Ootamatuid takistusi tuli töökäigus ette mitmeid, aga lõpuks sai pere endale ilusa lastetoa ja korras köögi.

«Kodutunne» on Kanal 2 ekraanil täna õhtul kell 20:30, kohe pärast «Kööki»

Copy
Tagasi üles