Kanal 2 «C-Komandos» täna: «Tahad last näha, maksa pappi!»

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 22:30 asub Kanal 2 probleemsaade «C-Komando» lahendama Marguse muret. Mehe soov oli pealtnäha lihtne - olla isa oma nelja-aastasele pojale. Selle võimaluse oli temalt võtnud lapse ema, kes nõudis mehelt raha juba pelgalt lapsega kohtumise eest.

Margus pöördus C-Komando poole, kuna oli alla jäämas kohtuvaidluses, mis oli kestnud juba poolteist aastat. Tema nelja-aastast poega kasvatas lapse ema, kelle tegude nimekiri oli kõike muud kui eeskujulik. Naisterahvas oli tegelenud enesemüügiga, viibinud narkootikumide üledoosi tõttu haiglas ning saanud ka kriminaalasjas tingimisi karistada. Asja tegi Marguse jaoks keeruliseks fakt, et ametlikult tema lapse isa ei olnudki. Lapse sündimise ajal oli paar juba lahus ning naine lasi lapse isaks märkida oma tolleaegse uue elukaaslase. See ei takistanud tal aga Marguselt alimente nõudmast. Plaan oli lihtne – kui Margus tahab lapsega kohtuda, peab ta selle eest raha välja käima. Vastasel juhul ta last lihtsalt ei näe.

Kuigi nii Marguse pere kui ka tuttavad soovitasid mehel eluga edasi minna ja laps unustada, ei andnud mees alla. C-Komando abiga asuti last tagasi võitma.

«C-Komando» on Kanal 2 ekraanil täna kell 22:30, kohe pärast menusarja «Pilvede all»

Copy
Tagasi üles