Kanal 2 «Suures komöödiaõhtus» hakatakse täna rokkima!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna õhtul kell 20:00 lüüakse Kanal 2 naljasaates «Suur komöödiaõhtu» laul lahti. Aga mitte ainult. Matused, armukesed ja kummalised kangelased, need on kõik tänases komöödiaõhtus esindatud!

«On see laulu- või naljasaade,» toriseks juba legendiks muutunud Herbert Ving, kui vaataks kodus täna Kanal 2 «Suurt komöödiaõhtut». Teleka vaatamise asemel astub vinguviiulina tuntud Herbert aga täna ise võistlustulle, ja seda just lauldes. Nimelt hakkavad naljategelaste konkursi kandidaadid laulmises mõõtu võtma ja võib juba praegu öelda, et mitte kõigile tegelastele pole saatuse poolt ilusat lauluhäält antud. Seevastu on neil kõigil küllaga häid mõtteid!

Laulmisega tänane saade siiski ei piirdu, sest «Suur komöödiaõhtu» toob ekraanile terve rea värvikaid sündmusi. Matustelt magamistuppa või stuudiost lennujaama – sündmused hakkavad «Suures komöödiaõhtus» arenema peadpööritaval kiirusel ja lõpplahendust on neile raske ette ennustada. Vähemalt sama värviline on ka naljakonkursi uus tegelane Milvi Vanilli. Miks just selline nimi, selgub täna õhtul!

«Suur komöödiaõhtu» naerutab Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast «Reporterit»

Tutvu värskes videos Herbert Vingi elutarkusega!

Copy
Tagasi üles