«C-Komando» uus hooaeg alustab traagilise looga vastsündinu surmast

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 22:30 alustab karmi ja kurva looga uut hooaega Kanal 2 probleemsaade «C-Komando». Möödunud augustis ilmavalgust näinud pealtnäha täiesti terve poisslaps sai elada vaid alla tunni. Murest murtud vanemad kahtlevad, kas sünnituse eest vastutanud meedikud olid ikka oma ülesannete kõrgusel.

Kuigi traagilisest sündmusest on möödunud juba üle poole aasta, ei saa Kaili ja Marek siiani rahu. Nad tahavad et haigla tunnistaks oma vigu ja et keegi võtaks vastutuse. »Me võlgneme selle oma pojale,» põhjendab Marek. »Ta oli ilus, terve laps. Nad lihtsalt nagu tapsid ta ära. Nad võtsid talt elu,» lisab mees pisarsilmi.

Haigla juhtkond on väitnud, et lapse surma põhjustasid ettenägematud asjaolud. Leinavad vanemad on aga kindlad, et last oleks siiski olnud võimalik päästa. C-Komando sekkumisel selgub nii mõnigi asjaolu, mis viitab sellele, et lapse vanematel võib olla õigus.

«C-Komando» on Carmen Pritson-Tamme juhitud Kanal 2 probleemsaade, kus saate meeskond läheb appi lahendama inimeste väga valusaid igapäevamuresid. Olgu need siis juriidilised, psühholoogilised või sotsiaalsed.

«C-Komando» alustab uut hooaega Kanal 2s täna kell 22:30, kohe pärast menusarja «Pilvede all».

Copy
Tagasi üles