Sel nädalal «Parimas pakkumises»: kui kõrgeks kujuneb Aivar Riisalu plaadikomplekti hind?

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 heategevusliku saate «Parim pakkumine» avanädala kuumimaks kaubaks osutus Mart Poomi Arsenali särk, mille eest käidi pühapäeval välja muljetavaldav 3210 eurot! Alanud on aga uus oksjoninädal, mis juba on toonud kaasa pakkumiste laviini Kristjan Jõekalda, Aivar Riisalu, Kristel Aaslaiu ja Mart Juure põnevate asjade peale.

Pühapäeval Kanal 2 ekraanil startinud «Parim pakkumine» on hoo sisse saanud ja kui avanädal tõi pakkumisi kokku 966, siis juba praegu on uutele oksjonitele pakkumisi tehtud tervelt 1140 korda. Sel pühapäeval tutvustavad oma väärtuslikke asju Kanal 2 ekraanil Aivar Riisalu, Kristjan Jõekalda, Mart Juur ja Kristel Aaslaid. Lood jõuavad Daniel Levi Viinalassi vahendusel ekraanile küll pühapäeval, kuid pakkumised on osta.ee keskkonnas avatud juba praegu.

Käimasolevate oksjonite kogusumma on kõigest paari päevaga tõusnud 3845 eurole, lõplik summa selgub pühapäeval saate «Parim pakkumine» lõpuminutitel. Eriti on huvi äratanud Aivar Riisalu 28 plaadist koosnev komplekt, mille kirsiks on tema naise poolt pühendatud ainulaadne, vaid sellel oksjonil saadav CD plaat «Marina». Rariteetseid asju leiab aga oksjonil teisigi. Mart Juur on oksjonile annetanud legendaarse huumorisaate «Wremja» fännisärgi ja saatest tuntud tegelase Zorro bareti, mis on nüüd valmis heategevuslikul eesmärgil uut elu alustama. Põhjust on rõõmustada ka Kristel Aaslaiu fännidel, sest laulev näitleja on oksjonile annetanud komplekti esemeid, kuhu kuuluvad nii signeeritud Avoid Dave’i plaat kui ka «Padjaklubi» Miša särk. Ja veel! Eesti parima meelelahutaja tiitlit kandev Kristjan Jõekalda on pannud oksjonile suisa kaks asja – rõivakomplekti, mis tuttav saatest «Kaks kanget Indias» ja jalanõud, mis aitasid teda «Kaks kanget Venemaal» reisil.

Kõik saates osalevad kuulsused annetavad poole summast omale meelepäraseks heategevuseks, teise poole võidab loosi tahtel endale aga üks televaataja. Iga inimene võib pakkumisi teha täpselt nii mitmel korral, kui soovib ja suurendada seeläbi oma panust heategevusse ja ka võiduvõimalust.

Kõik «Parima pakkumise» oksjonid leiad siit.

«Parim pakkumine» jätkab Kanal 2s sel pühapäeval kell 19:35!

Copy
Tagasi üles