Kanal 2 «Taksos» võtab juhtimise tänasest üle Elina Purde!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 toob naistepäeval ekraanile uue naiskangelanna! Juba täna õhtul kell 20:00 stardib uute osadega komöödiasari «Takso», mis toob tele-ekraanile tagasi Elina Purde (end. Pähklimägi). Kevad «Taksoga» saab olema naiselik ja parajalt pöörane, sest taksorooli istuv üksikema Paula peab kõige muu kõrval kantseldama ka segast meeste seltskonda.

«Takso» uute osadega naaseb tele-ekraanile armastatud näitleja Elina Purde, kes «Kättemaksukontorist» lahkudes tegi telest mõneks ajaks pausi. Kusagile pole kadunud siiski ka Jan Uuspõllu mängitud Urmas Kuldnokk, kes jätkuvalt «Taksos» kaasa teeb. Just Kuldnoka ja Paula kohtumine paneb täna aluse sündmuste jadadele, kus rööprähklevast üksikemast saab tagatippu ka taksojuht. Mehi jagub aga kevadhooaega teisigi, sest lisaks taksole ka autoremonditöökojas ja baaris töötavat Paulat ümbritseb parajalt segane seltskond, keda kehastavad tuntud näitlejad Margus Prangel, Taavi Teplenkov, Ivo Reinok ja Mart Toome.

Tänasel naistepäeval esimese osaga Kanal 2 ekraanile jõudev «Takso» ülistab Eesti naisi, kes saavad kõigega hakkama ja leiavad kõigele lahenduse. Mis muud jääbki üle üksikemal Paulal, kes korraga kolme koha peal rabeleb ja peab selle juures leidma aega ka iseendale ja oma tütrele. «Tundus, et Eesti mehest on juba piisavalt räägitud. Aga ei ole räägitud Eesti naisest, kes teeb kogu meeste töö ära,» märgib sarja produtsent Anti Reinthal.

Kolm töökohta, 12aastane tütar, austajad, kunded ja kolleegid – «Takso» uus hooaeg saab olema kiire, pöörane ja üllatusi täis!

«Takso» stardib Kanal 2s uute osadega juba täna õhtul kell 20:00, kohe pärast «Reporterit»

Vaata värskest videost Paula ja Kuldnoka saatuslikku naistepäeva kohtumist!

Copy
Tagasi üles