Uus hooaeg! Kanal 2 üllatab sel kevadel nalja, seikluste ja põnevusega

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Peatselt alustav Kanal 2 kevadhooaeg toob ekraanile mitu uut kodumaist saadet, mis haaravad huumori, südamlikkuse ja põnevusega. Armastatud telenägude kõrvale astuvad mitmed uued üllatajad.

Eesti vaadatuim telekanal Kanal 2 pakub ka sel kevadel mitmekesist ja kvaliteetset programmi, kus kesksel kohal on kodumaised saated. Uute osadega naasevad kõik senised publikulemmikud: «Pilvede all», «Naabriplika», «Köök», «Viimane võmm», «Kodutunne», «Nädalalõpp Kanal 2-ga», «Saladused», «C-Komando», jne.

Algaval hooajal üllatab Kanal 2 aga ka mitme täiesti uue saatega. Kohe märtsi esimesel neljapäeval, 3. märtsil, alustab Kanal 2 selle kevade oodatuim saade «Suur komöödiaõhtu», mis täidab ekraani sketšide, paroodiate, libauudiste ja palju muu lõbusaga. Tiit Suka juhitud suures huumorietenduses panevad end proovile «Su nägu kõlab tuttavalt» võitjad Juss Haasma ja Mart Müürisepp, parimate huumorisarjade lemmikud Tõnis Niinemets ja Argo Aadli ning teatrilavade säravad tähed Merle Palmiste, Mirtel Pohla ja Kaisa Selde. Hoogu lisavad lustlik bänd ja rohkearvuline stuudiopublik.

Kui «Suur komöödiaõhtu» toob kodudesse rõõmu ja nalja, siis samal neljapäeval alustav kodumaine põnevussari «Kuum jälg» pakub pinevat kaasaelamist. Dokumentaalse hõnguga krimisari «Kuum jälg» taaslavastab tõestisündinud kuriteo-juurdlused, mis on raputanud Eesti avalikkust ja muutnud kriminalistika ajalugu. Viimaste aastakümnete kuulsaimad roimajuhtumid on kohtutoimikute põhjal telesarjaks kirjutanud Indrek Hargla, kelle sulest pärinevad ka apteeker-detektiiv Melchiori bestsellerid. Tegelasi kehastavad paljud tippnäitlejad, sh Rein Oja, Merle Palmiste, Pääru Oja jpt. Saadet juhib Martin Veinmann.

Elust enesest on inspireeritud ka selle kevade kõige südamlikum peresaade «Tütardega metsikus looduses», mis viib emotsionaalsele retkele läbi Eesti metsade, soode ja rabade. Tuntud rännumees Mart Reimann («Piire ületades» saatejuht) seikleb oma 6- ja 8-aastaste tütardega seitse ööpäeva metsikus looduses. Lisaks looduses ellujäämise nippide õpetamisele pakub see isale haruldast võimalust rääkida oma lastega kõigest sellest, milleks argiaskeldustes sageli aega ei leita.   

Kanal 2 üllatajast uustulijaks on Daniel Levi Viinalass, kes hakkab juhtima heategevuslikku meelelahutussaadet «Parim pakkumine». Tuntud inimesed (näitlejad, tippsportlased, saatejuhid, muusikud, jne.) toovad esmakordselt ekraanile mõne neile kuuluva isikliku eseme, millel on olnud oluline koht tema elus ja millega seostub mõni lõbus või muul moel tähelepanuväärne lugu. Nad annetavad need esemed osta.ee veebikeskonnas toimuvale heategevuslikule oksjonile, nii et kõikidel televaatajatel on võimalus nende unikaalsete esemete uueks omanikuks saada.  

Eesootav telehooaeg toob täiendust ka Kanal 2 mälumängusaadete ridadesse. Nimelt alustab märtsi keskel uudne ja unikaalne «Mälupokker», mis ühendab endas kaks populaarset harrastust – mälumängu ja pokkeri. See eestlaste loodud tele-mälumäng pakub suurepärast võimalust kodudes kaasa mängida, olgu siis üksinda või terve perega. Põnevate küsimuste ja ootamatute pööretega mängu juhib Mart Sander.

Kodumaiste saadete kõrval täiendavad Kanal 2 kevadprogrammi mitmed tuntud ja tunnustatud rahvusvahelised sarjad: «Selfridge’i kaubamaja», «Mõrvaennetajad», «Must nimekiri» jt.

Kanal 2 kevadhooaeg saab hoo sisse juba veebruari viimastel päevadel. Parima ülevaate kevadisest programmist leiad leheküljel www.kanal2.ee/kevad

Copy
Tagasi üles