Sedasi protesteerib Kreeka munitsipaalpolitsei

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kreeka munitsipaalpolitsei häiris liiklust ja hoidis lärmaka autokolonniga kinni liiklust. Vihased Kreeka munitsipaalpolitseinikud lasid protestiks oma autode sireene. Protest toimus enne parlamendi hääletusi.Parlament arutas õhtul eelnõud, mille jõustumisel liidetakse 12 500 avaliku sektori töötajat, valdavalt õpetajad ja munitsipaalpolitseinikud, programmiga, millega võib neid teistele ametipostidele ümber suunata või vallandada. Eelnõu sisaldab muu seas ka munitsipaalpolitsei sulgemist ja avaliku sektori töötajate koondamist.

Kreeka munitsipaalpolitsei häirida liiklust ja hoida lärmakas autokolonn enne parlamendi hääletust kokkuhoiumeetmeid.Angry kreeka munitsipaalpolitsei honked oma sarved ja blared sireenid protestiks reformide hääletab parlament hiljem kolmapäeval (17. juuli).Eelnõu sisaldab uusi meetmeid Ateena nõustus selle Euroopa Liidu ja Rahvusvahelise Valuutafondi laenuandjad tingimusena rohkem abi, sh süütamise tuhanded avaliku sektori töötajad.Sajad politseinikud tänavatele koos sireenide ulgumine on autokolonn protesteerida sulgemise munitsipaalpolitsei jõud ja ülekanne tuhanded ametn
Copy
Tagasi üles