Video: millega peaksid arvestama laulu- ja tantsupeo pealtvaatajad?

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Juba sellel nädalavahetusel toimub XII noorte laulu- ja tantsupidu. Korraldusmeeskond on kindel, et peoks on kõik vajalik nende poolt tehtud. 

Kümneid tuhandeid lauljaid ja tantsijaid koondav peonädal sai avapaugu juba eile, kui Tallinnasse jõudsid esimesed tantsijad. «Suvereporter» uuris korraldajatelt, kuidas sujuvad ettevalmistused ja millega peaksid arvestama pidu külastavad pealtvaatajad. 

Politseiliste tegevuste juhi Kaido Saarniidu sõnul on politseinikud kohal kindlasti tantsu- ja lauluväljakutel ning rongkäigul. «Kindlasti teeme pistelisi kontrolle ka majutusasutustes ja harjutusväljakutel, mis on alaliselt ka turvameeste poolt turvatud. Võin näitena tuua, et ainult rongkäiku panustab meil üle 100 politseiniku.»

Laulu- ja Tantsupeo SA teabejuht Sten Weidebaum soovitab aga kaasa võtta vihmakeebi või vihmakindlad riided. Vihmavarjuga nimelt laulu- ja tantsupeole sisse ei saa. 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles