Eestlanna mõisteti Saksamaal mõrva eest süüdi

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Saksamaa Kölni kohus mõistis eile 47-aastase eestlanna Anne Diersi süüdi oma sõbra tapmises ning karistas teda seitsme aasta pikkuse vangistusega. Sama naine pälvis meedia tähelepanu poolteist aastat tagasi, kui ta võttis Saksamaalt lastekodust ilma loata oma lapse ja põgenes temaga Eestisse.

Süüdistuse järgi lõi Diers mullu jaanilaupäeval Kölnis Holweide linnaosas Tillystraße tänaval kortermajas noaga oma 61-aastast sõpra kaela, kes suri saadud vigastustesse sündmuskohal.

Seitsmeaastasest vangistusest peab naine trellide taga veetma poolteist aastat, ülejäänud karistuse peab naine kandma tingimisi. Vanglast vabanedes peab naine läbima kohustusliku alkoholi võõrutusravi, kuna Politsei mõõtis naisel pärast kinnipidamist kolmepromillise alkoholijoobe. Tema ohvril tuvastasid kohtueksperdid 2,5-promillise alkoholijoobe.

Copy
Tagasi üles