Krimi: Vene saatkonna töötaja jäi Kopli korterbordellis vahele

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Krimi viimases saates selgus, et bordellid on meil Eestis jätkuvalt täitsa olemas, siiski pisut teisel kujul kui vanasti.

Politsei tegi kontrollreidi Koplis asuvasse korterisse, kus 2 intiimteenust pakkuvat naist ka tabati. Ema ja tütar olid juba mõnda aega pakkunud erinevatele klientidele mõnusat äraolemist. Korteris oli läbiotsimise käigus ka üks klient, kes ise nimetas ennast Morriseks. Tegelikult oli tegemist vägagi huvipakkuva isikuga.

Mehe küsitlemise käigus tuli välja, et tema nimi on hoopis Boriss ja et mees töötab Vene saatkonnas. Tüdrukuga oli ta enda sõnul kohtunud juhuslikult.

Vene saatkonna töötaja bordellis
Vene saatkonna töötaja bordellis Foto: Ekraanitõmmis Krimi videost

Oli siis "Morris" korteris juhuslikult või mitte, aga automaatselt on ta asjaga seotud. Mees viidi jaoskonda, kus tuvastati tema isik. Selgus, et tegu on tõesti Vene saatkonna töötajaga. Peale isiku tuvastamist tagastati mehele tema vara ning ametnikud läksid sõbralikult lahku.

Taolised korterbordellid ei ole aga praegusel ajal mitte midagi eriskummalist. On üsna tõenäoline, et nii mõnigi meie naaberkorter on just taoliseks äritegevuseks kasutusel.

Copy
Tagasi üles