"Suurt komöödiaõhtut" külastab kõigi lemmik - Herbert Ving!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kevadel televaatajate südamed võitnud Herbert Ving naaseb „Suure komöödiaõhtu“ saatesse! Ees ootab võistlus „Tantsud komöödiatähtedega“, kus kohtuniku rollis särab oma tarkuseteradega just Viljandimaa postiljon.

„Ja siit ta tuleb! Kogu rahva poolt kirglikult armastatud mees. Alati elegantsed valged sokid sandaalides“ – selliste sõnadega juhatab saatejuht Tiit Sukk sisse „Suure komöödiaõhtu“ kevadise kangelase Herbert Vingu. Kokaviidika kuulsaimat elanikku pole sõnakus vahepealsete kuude jooksul maha jätnud ja nii on oodata targutamist küll saatejuhi, küll allesjäänud võistlejate aadressil.

Saatesse naaseb Herbert Ving aga väga lihtsal põhjusel – tegemist on siiski silmapaistva tantsueksperdiga, kes hakkab hindama kolme alles jäänud komöödiatähe tantsuoskusi. Ees ootab võistlus “Tantsud komöödiatähtedega“, kus oma parimaid poognaid teevad finaali pääsemise nimel Reet Pull, Karbi Barbi ja Kevin-Christian.

„Suur komöödiaõhtu“ on Kanal 2 ekraanil juba kell 20:30

Copy
Tagasi üles