«Meie pere ja muud loomad»: Pajuvärava pere laieneb taas

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21:30 jätkub Kanal 2 ekraanil suvine tõsielusari «Meie pere ja muud loomad,» kus sel korral on käsil suurem lambapügamine. Heidile tuleb appi tema vallavanemast isa Andres Hanso, kes tütre sõnul oskab absoluutselt kõike.

«Aegajalt räägitakse mingist Hansode verest. Ma tean täpselt, kust see tuleb. See tuleb minu isast. Ma ei tea, mis patareid tema sees on,» ütleb Heidi Hanso oma isa Andrese kohta, kes on vajadusel alati nõu ja jõuga tütrele toeks. Tänases osas aitab ta Heidil näiteks lambad ära pügada. Kui lammaste pügamisel võtab Heidi hea meelega assistendi rolli, siis uute lindude majja toomisel kaasab ta appi hoopis oma lapsed. 6aastane Uma ja 3aastane Raju ei pelga ei lindude püüdmist ega nendele aia ehitamist ning aitavad ema ka tubade remontimisel. Üldse näitab tänane osa ehedalt nende kahe maalähedast lapsepõlve, sest moodsa aja tehniliste vidinate asemel veedavad Uma ja Raju aega pigem puu otsas turnides või kummivoolikuga mängides.

«Meie pere ja muud loomad» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast sketšisarja «Heeringas Veenuse õlal»

Copy
Tagasi üles