«Nädalalõpp Kanal 2ga» stuudiot külastab täna üks kummaline tegelane

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

«Nädalalõpp Kanal 2ga» särav hooaeg on jõudnud poole peale! Täna tulevad kell 21:30 stuudiosse külla muusik Daniel Levi Viinalass, kergejõustiklane Ksenija Balta, ansambli La La Ladies särav laulja Kethi Uibomägi ja Endla teatri näitleja Indrek Taalmaa.

Teet Margna ja Kristjan Jõekalda juhitud saatesse satub täna ekslikult ka üks teenekas lotomängija. «Kuldne ja villane» ning Kalmer ja Tiit on vaid mõningad märksõnad, millega muhe lotovana televaatajaid naerutab. Kostüüm seljast heidetud, istub seejärel diivani peale juba Indrek Taalmaa iseendana. Kuidas teha selliseid koomilisi rolle ja kas Eesti publik üldse saab naljast aru? Juttu tuleb nii lavahirmust, etenduste ja telesarjade telgitagustest  kui ka sellest, kuidas Indrek kord surmasuust pääses.

Nalja ja naeru saatel mööduvad tänased teisedki kohtumised. Noorteiidoli Daniel Levi Viinalassiga meenutavad Teet ja Kristjan oma teletee algust. On mida võrrelda, sest «Parima pakkumise» saatejuhina on ka Daniel hiljuti oma teleristsed kätte saanud. Oodata on ka üht isemoodi improvisatsiooni mängu, mis ühendab laulmise ja netikommentaarid.

Uus tegija Eesti meelelahutusmaailmas on ka Kethi Uibomägi, kes tuntud kui üks solistidest tüdrukuteansamblist La La Ladies. Nüüd teeb laulja kaasa ka värskes kodumaises filmis «Päevad, mis ajasid segadusse,» kuid veel mitte kauges minevikus käis Kethi hoopis Ameerikas raamatuid müümas. Aga kas ka edukalt?

Muusika ja teatri kõrval toob stuudiosse teistsugust energiat kergejõustiklane Ksenija Balta, kellel on selja taga suurepärased võistlused ning ees ootamas olümpia. Millist elu üks tipp-sportlane tegelikult elab ja kuidas leida motivatsiooni, et taas alustada? Sellest kõigest pikemalt täna õhtul kell 21.30 Kanal 2s!

VIDEO: Selline lotovana külastab täna Teet Margnat ja Kristjan Jõekaldat!

Copy
Tagasi üles