Tõsielulises krimisarjas «Kuum jälg» täna: kuhu kadus noor õpetajanna?

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Diskomuusika ja koolipidu, rõõmsate rütmidega algava «Kuuma jälje» uus osa võtab ootamatu pöörde, kui jäljetult kaob noor õpetajanna. Mis tegelikult juhtus 32 aasta tagasi – vastuse saab täna õhtul kell 21:30 Kanal 2s.

Pealkiri «Armastus ja surm» võtab hästi kokku tänase «Kuuma jälje» osa, mis taaslavastab karmi loo 1980ndatest. Põhja-Eesti väikelinnas jäi jäljetult kadunuks noor kooliõpetaja Marju. Tema abikaasa väitel oli naine Tallinnasse sõitnud, ent uurijaid, ega ka Marju ema, see jutt ei veena. Mitmeid kuid kestnud uurimine ei andnud tulemusi, naine oli kui maa pealt pühitud.

Nüüd keskendus uurimine Marju eraelule ja sealt hakkaski kooruma pilt saatuslikust draamast ning karile jõudnud abielust. Kas naise kadumise taga oli  armukade abikaasa? Või oli süüdlaseks hoopis õpetaja Laur, kellega Marjul olid lähedased suhted? Kas Marju on üldse surnud? Ühe versiooni kohaselt korraldas Marju ise oma kadumise ja just õpetaja Laur oli see, kes naist selles keerulises skeemis aitas.

Pea aasta oli möödunud, kui uurimisse tõi murrangu õnnelik juhus – leiti Marju öösärk, mille kadumine äratas juba algul kahtlusi. Seal arenesid sündmused juba kiiresti…

«Kuum jälg» on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast «Suurt komöödiaõhtut»

Copy
Tagasi üles