Tõsielulises krimisarjas «Kuum jälg» täna: kas külmavereliseks kõrilõikajaks osutub tõesti naine?

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Ühel augustiööl ärkab Viljandimaa küla loomade häälte ja leekide kuma peale. Põlenud aida rusude alt leitakse läbilõigatud kaelaga noore naise surnukeha… Selliselt algab täna kell 21:30 Kanal 2 tõsielulise krimisarja «Kuum jälg» uus osa.

Alapealkirjaga «Mõrv Mulgimaal» tänase osa sündmused leiavad aset 1974. aastal, kui Viljandimaal leitakse põlenud aida rusude alt surnukeha. Paraku pole tegemist traagilise õnnetuse, vaid mõrvaga, sest noore naise kaelalt avastatakse lõikehaav. Aidast kaduma läinud 25 000 rubla väärtuses riigiobligatsioone tõstatab paratamatult küsimuse, kas tapmise ajendiks on kadedus ja rahahimu?

Sedavõrd karm juhtum osutus kohalikele uurijatele toona tõsiseks väljakutseks. Tänane «Kuum jälg» taaselustabki jälitusoperatsiooni, mille keskseks tegelaseks kujuneb Tallinnast kohale kutsutud eriti tähtsate asjade uurija Varblane (osas Andres Lepik). Just tema juhtimisel selgub peagi, et tegemist on hoolikalt kavandatud kuriteoga, millele viitavad erinevad asitõendid. Jutud võõrast veoautost, naiste käekotist ja uimastamisest viivad kahtluse kohalikule kirjakandjale (osas Pille Lukin-Kangur). Aga kas tõesti osutub ohtlikuks mõrtsukaks tagasihoidlik ja kohtulikult karistamata 45aastane naine?

Ajastutruu «Kuum jälg» taaselustab Eesti krimiajaloo kuulsad juhtumid ja pöördelised uurimised. Dokumentaalsete allikate põhjal on tõestisündinud lood kirjutanud telesarjaks Eesti hetke menukaim kirjanik Indrek Hargla, lugusid vahendab Martin Veinmann.

«Kuum jälg» uus osa on Kanal 2 ekraanil täna kell 21:30, kohe pärast «Suurt komöödiaõhtut»

Copy
Tagasi üles