Kanal 2 «C-Komando» täna: peretüli muutus ootamatult pommipaanikaks

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 22:30 hargneb Kanal 2 «C-Komandos» lahti ettenägematu lugu, kus saate meeskond sattus endalegi ootamatult kriminaalmenetluse keskmesse. Pingelised peresuhted päädisid lõpuks tõsise ähvardusega ja kohale kutsuti demineerimisgrupp.

Kodutu Leo pöördus «C-Komando» poole probleemiga, kus vaatamata oma eale ei võimaldatud talle pensioni. Põhjus on lihtne – Leol puuduvad igasugused dokumendid, sest need asuvad tema tütre juures. Oma murega saada vajalikud paberid kätte on Leo pöördunud nii kohtusse kui ka kohaliku sotsiaaltöötaja poole. Ometi pole kümne aasta jooksul olukorrale lahendust leitud.

Probleemi lahendama asudes selgus loo teinegi tahk. «C-Komando» meeskond sai üsna kiiresti aru, et põhjus, miks tütar isaga suhelda ei soovi, on hoopis tõsisem – peresuhted on aastaid käärinud ja vastastikku kõlavad kõige rängemad süüdistused. Läbirääkimised muutusid veelgi ärevamaks, kui selgus, et tütar oli kümme aastat elanud sõna otseses mõttes pommi otsas.

«C-Komando» on Carmen Pritson-Tamme juhitud Kanal 2 probleemsaade, kus saate meeskond läheb appi lahendama inimeste väga valusaid igapäevamuresid. Olgu need siis juriidilised, psühholoogilised või sotsiaalsed.

«C-Komando» on Kanal 2s täna kell 22:30, kohe pärast menusarja «Pilvede all» 

Copy
Tagasi üles