Huumorisarja «Wremja» legendaarse tegelase Zorro barett on müügis!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kanal 2 ülimenukas huumorisaade «Wremja» on teleajalukku talletanud mitu omanäolist tegelast. Jan Uuspõllu mängitud Zorro oma pudelipõhju meenutavate prillide ja pruuni baretiga on üks neist. Just see pruun barett otsibki hetkel endale uut omanikku!

Kanal 2 heategevuslikus saates «Parim pakkumine» leiab sel pühapäeval uue omaniku nii Zorro tegelaskuju barett kui ka «Wremja» fännisärk. Esemed on heategevuslikule osta.ee oksjonile annetanud sarja stsenarist Mart Juur, kelle kätte Zorro barett kunagi hoiule jäi. Nüüd on see teles tuntuks saanud peakate valmis koos fännisärgiga uuele ringile minema. Legendaarsetele esemetele annab lisaväärtust heategevus, sest nagu teistegi «Parima pakkumise» oksjonite puhul, annetab ka Mart Juur poole müügist saadud summa südamelähedasele ettevõtmisele. Humoristi soovil toetatakse «Wremja» asjade oksjoniga Naiste Varjupaika.

Hetkel on «Wremja» fännisärgi ja Zorro peakatte hind tõusnud 670 eurole. Pakkumised on avatud aga pühapäeva õhtuni, sest esemete uus omanik selgub «Parima pakkumise» lõpuminutitel. Avasaade tõestas, et hinnad võivad saate käigus muutuda veel päris palju – näiteks Mart Poomi Arsenali autogrammidega särgi hind kerkis saate lõpuks tervelt 3120 euro peale!

Pühapäevases saates pannakse lukku veel mitu teist oksjonit, sest heategevuseks on rariteetse plaadikomplekti annetanud Aivar Riisalu, fännikraami annab välja Kristel Aaslaid ja «Kahe kange» reisivarustuse on müüki pannud Kristjan Jõekalda.

Kõik «Parima pakkumise» oksjonid leiad osta.ee keskkonnast.

«Parim pakkumine» on Kanal 2 ekraanil pühapäeval kell 19:35

Copy
Tagasi üles