«Suur komöödiaõhtu» võtab täna ette Eesti Laulu!

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Kuidas hindaksid Eesti Laulu konkurssi Yana Toom, Kihnu Virve või Sean Connery? Vastuse saab juba täna õhtul kell 20:00 Kanal 2 naljashows «Suur komöödiõhtu»!

Eesti Laulu järelkajad jõuavad täna ka Kanal 2 naljasaatesse, kui näitlejad peavad ootamatult hakkama lauluvõistlust parodeerima. Ja latt on seatud kohe väga kõrgele, sest Mart Müürisepp saab ülesandeks jäljendada Eesti Laulu võitjat Jüri Pootsmanni ning Juss Haasma peab astuma Sean Connery kingadesse. Üllatusi jagub aga teisigi, sest oma arvamus kodumaisest lauluvõistlusest on nii Õnne 13 Allanil, Kihnu Virvel, Siiri Sisaskil, Yana Toomil kui ka Vladislav Koržetsil.

Kõige kuumematel teemadel hoiavad näppu täna pulsil ka «Suure komöödiaõhtu» libauudised, kus Eesti Laulu produtsent jagab selgitusi, miks on sedavõrd paljud laulud inglise keeles. Kui uskuda uudistesaate külalist, on tõde väga lihtne!

Tänases saates on päevakajalisi teemasid aga teisigi. «Suur komöödiaõhtu» külastab Mulliste küla koosolekut, kus lahendust otsitakse kahanevale elanikkonnale. Libauudised tutvustavad aga uut initsiatiivi palgata igasse ettevõttesse üks jobu. Tuurid on üles võtnud ka suur naljategelaste konkurss, kus täna lahkub üks tegelaskuju.

«Suur komöödiaõhtu» naerutab Kanal 2s täna kell 20:00, kohe pärast «Reporterit»

Vaata, kui rahul on Eesti Lauluga Mirtel Pohla kehastatud Yana Toom.

Copy
Tagasi üles