«Mis? Kus? Millal?» suurejoonelises finaalis lähevad vastamisi Andrei Korobeiniku ja Marek Strandbergi tiimid

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 20:30 tasub end Kanal 2 lainele seada, sest lõpule jõuab mälulahingu «Mis? Kus? Millal» viies hooaeg. Esimest korda saateajaloos lähevad vastamisi kaks turniiri parimat meeskonda!

Tänane «Mis? Kus? Millal?» finaal on tõeliselt eriline, sest esmakordselt hakkavad võidu nimel võistlema turniiri kaks edukaimat võistkonda. Võistkonnad vastavad küsimustele kordamööda ja pärast iga küsimust toimub mängulauas tiimide vahetus.

Tavapärasest pikemas finaalsaates näeb täna päid ragistamas läbi hooaja parimaid tulemusi teinud Andrei Korobeiniku ja Marek Strandbergi võistkondasid. «Ega keegi kaotada ju taha ja keegi kaotama ei lähegi,» tunnistab finaali eel Korobeiniku tiimis üles astuv Kaja Kallas. Kaalul on aga tõeliselt palju, sest lisaks aule ja kuulsusele on mängus 6000-eurone preemia ning turniiri parima mängija tiitel.

Dramaatiliste pööretega finaalis astuvad Andrei Korobeiniku võistkonnas lahingusse Kaja Kallas, Madis Aesma, Janar Filippov, Valeria Müürsepp ja Roman Fokin. Nende vastu hakkab tiitli nimel võistlema Marek Strandbergi tiim koosseisus Igor Habal, Mart Rummo, Peeter Simm, Allan Kaldoja ja Boris Gabovitš.

«Mis? Kus? Millal?» finaalsaade alustab kell 20:30 Kanal 2s, kohe pärast «Kuldvillakut»

Copy
Tagasi üles