«Eesti tippmodell» täna: kes lahkub küünejäljed põsel?

Reporter.ee
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.

Täna kell 21.30 hakkab Kanal 2 saates «Eesti tippmodell» verd ja sulgi lendama, sest poseerimine tujukate lindudega on kõike muud kui ohutu.  

Ükski «Eesti tippmodelli» osa pole seni möödunud kirevabalt ja erandiks ei ole ka tänane saade. Rivaalide vahel lahvatab terav tüli, kui Evelinal jõuab kätte taluvuse piir ja ta saadab kaaslaste poole lendu krõbedaid sõnu. Kas nurjab see plaanitud etenduse, see selgub juba õhtul! Finaalikohtade nimel käiv võitlus kogub aina tuure ja tänane pildistamine osutub nii mõnelegi osalejale eriti karmiks. Mängu tulevad kirevad aarad, kes küll ilusad vaadata, aga kipuvad küünistama ja nokaga näpistama. Lindude isepäist käitumist saab oma nahal tunda mitu osalejat, kel tänane pildistamine jääb igaveseks meelde küünejälgede ja plaastrite tõttu. Ühele veel eriti teravalt, sest pingutustest hoolimata ootab ees lahkumine.

«Eesti tippmodelli» uus osa on Kanal 2s täna õhtul kell 21.30, kohe pärast erisaadet «Eesti kurjategijad Soomes».

Vaata ka jätkusaadet «Eesti tippmodell täiega» Kanal 11s kell 22.30!

Copy
Tagasi üles